Healing

Access Bars in combinatie met Klankschalen en Gongbad:

De tools en technieken die ik gebruik van Access Consciousness zijn de Bars (belemmerende overtuigingen), de MTVSS (versterking van het immuunsysteem) en de TSS (rekent af met stress en trauma).
De behandelingen zijn energetisch en kunnen bijdragen aan meer rust in je lijf en hoofd.
Acces Bars werkt met 32 drukpunten, die belangrijke meridianen in je hoofd en lijf activeren en stimuleren. Al je gedachten, belemmerende overtuigingen en emoties liggen hierin bewaard.
Het helpt je oude patronen te doorbreken. Ieder drukpunt staat voor een specifiek verband in je leven. De verschillende drukpunten zijn bijvoorbeeld: je gezondheid, je immuunsysteem, je financiën, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering en creativiteit.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden door belemmerende gedachtes, emoties en gevoelens. Als de cellen ovaal zijn, zijn ze vatbaarder voor ongemakken, pijn en ziektes. Door de behandeling zijn de cellen weer in staat om hun oorspronkelijke vorm aan te nemen, de bolvorm. Tijdens de sessie komen de hersenen tot een diepe ontspanning. Door deze staat van ‘zijn’, is het mogelijk om veranderingen plaats te laten vinden en belemmerende overtuigingen, trauma’s en emoties los te laten.
De 32 Access Bars punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de vastzittende energie kan worden losgelaten.

Tijdens een Access Bars behandeling werk ik aanvullend met de klankschalen, gongbad en aromatherapie ter ondersteuning van het helingsproces.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

De klankschalen en gongbad worden gebruikt worden om:

  • Blokkades op te heffen
  • Ontspanning van lichaam, geest en ziel
  • Balans in lichaam, geest en ziel

Access Bars volwassen
Tarief (90 min) € 115,-

Access Bars kinderen (tot 16 jaar)
Tarief (60 min) € 95,-