Relatietherapie weekend intensive 

“Het hart kent geen grenzen, behalve die welke we er zelf aan stellen”

 

Relatietherapieweekend- 3 daagse intensive

Een relatietherapie weekend (driedaagse intensive relatietherapie) is voor stellen die intensief aan hun relatie willen werken.

Het relatietherapieweekend is  geschikt voor stellen die:

ღ In een korte periode snel resultaat willen zien.
ღ Al lang met complexe of vastzittende patronen worstelen.
ღ Makkelijk afhaken tijdens gewone relatietherapie.
ღ Aandacht willen geven aan het verdiepen van hun relatie.

Daarnaast is het relatietherapieweekend een uitstekend ‘laatste middel’ om samen uit te zoeken of je nog wel of niet  verder wilt met elkaar.

Locatie: Mosselaan 128A

Egmond ad Hoef

Begeleiders: Ilse Veel en Drs. G. Schmutzer 

Investering: 1395,- euro 

In het relatietherapie weekend begeleiden wij stellen samen om knellende patronen in hun relatie in beeld te krijgen. Door gesprekken en specifieke oefeningen groeit je bewustwording en ga je de onderliggende gevoelens en emoties ervaren. Dit proces brengt je terug in je persoonlijke kracht. Als je als partners meer gegrond in je eigen kracht staat, kun je jezelf en de ander weer helder zien: Dan kan de liefde weer stromen! Op deze wijze naar jezelf en je partner kijken, maakt van je relatie een authentieke liefdesrelatie.


Relatieweekend beschikbaarheid: 
1/2/3 december 2023
23/24/25 februari 2024 

Over ons

Onze ontmoeting vond plaats in 2005. Door de jaren heen hebben wij het pad van een liefdesrelatie persoonlijk ervaren. Daarin zijn er fases die zich kenmerken door verliefdheid, samenzijn, individuele ontwikkeling, (samengesteld) gezin, carrière, vast zitten in patronen en jezelf en elkaar weer vinden. Moeilijke periodes bleken achteraf veelal een bron van persoonlijke groei, wat vervolgens weer verdieping bracht in onze relatie.

Voor ons zijn liefde, intimiteit en de intentie om onszelf vanuit het samenzijn verder te ontwikkelen essentieel. Jezelf en elkaar keer op keer opnieuw uitvinden. Een liefdesrelatie is echt geen sprookjes relatie zonder strijd. Het is een relatie waarin partners nieuwsgierig blijven, emotionele risico’s durven te nemen en kunnen zijn met alles wat zich aandient. Dat houdt jezelf en de liefdesrelatie levendig.